Contactloos betalen met de nieuwe VX820 pinautomaat

contactloos betalen
In April 2014 werd contactloos betalen officieel gelanceerd en nu al kunnen 6,5 miljoen Nederlanders contactloos betalen met hun betaalpas.
Cijfers tonen dat het aantal contactloze transacties in Nederland is gegroeid met 274%.

Daarnaast is het aantal mensen die in de winkels gebruik maken van contactloos betalen meer dan verdubbeld.
Nederlandse kaarthouders rekenen vooral kleine bedragen af en zien dit als een snel en veilig alternatief voor contant geld.

Veel klanten hebben nog een oud model SC5000 met als nadeel:

 • Geen mogelijkheid voor contactloos betalen.
 • Geen softwareupdates.
 • Afhankelijk van de (stabiliteit en de snelheid van) pc.

Met de VX 820 ITS kiest u voor het gemak van een geïntegreerde betaaloplossing in combinatie met de kassamodule in EyeStore.
Uw klanten betalen snel en veilig via een pinpad met kleurenscherm en groot verlichte toetsen.

Enkele voordelen op een rij:

 • Contactloos betalen (NFC)
 • Voldoet aan de meest recente veiligheidseisen (EMV)
 • Aan te sturen vanaf meerdere werkplekken
 • Pinpad is voorzien van een groot full-color touchscreen
 • Een snel en veilig alternatief voor contant geld

 

Productspecificaties

VX 820 ITS

Ondersteunt contactloos betalen Ja
Display 3.5“ en 240 x 320 pixels
Touchscreen Ja
Full-colour Ja
Afmetingen 173 x 87 x 35 mm (excl. safety shield)
Gewicht 308 gram
Processor 400 MHz
Geheugen 32 MB SDRAM en 128 MB Flash

 

De automaat is te koppelen aan EyeStore. Hiermee is de kans op kasverschillen vele malen kleiner. Er is geen aparte telefoonlijn meer nodig om de PIN transacties te verwerken en het onderhoud en support wordt verzorgd door EyeFactory.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 


 

EyeFactory Quickscan

Nieuwe APP: EyeFactory Quickscan

Jullie kennen vast allemaal het probleem van het scannen van belangrijke documenten: verwijsbrieven en onderzoeken van huisartsen en oogartsen, documenten van verzekeraars of andere gegevens die een klant meebrengt. Die informatie wil je snel en eenvoudig bij de consument registreren.

Dat kan met onze nieuwe en gratis app “EyeFactory Quickscan”. Elke EyeStore gebruiker kan deze gratis app op zijn telefoon downloaden. Met de app schiet je simpelweg een foto van het document. Je opent de klantkaart, scant met je telefoon een speciale QR code door op het klantnummer in EyeStore te klikken. Selecteer het document, druk vervolgens op opslaan en de gegevens zijn op klantniveau gearchiveerd. EyeFactory Quickscan werkt natuurlijk ook voor filiaalconstructies waar de werknemers wisselen van filiaal. De app is zo intelligent dat hij automatisch weet in welk filiaal of welke winkel je staat!

Wil je dit in de praktijk zien: Installeer de app en probeer het uit!

 

EyeFactory Quickscan
EyeFactory Quickscan

EyeFactory Quickscan video

ZEISS I.COM mobile koppeling

EyeFactory heeft een koppeling gemaakt voor de i.Com Mobile van Zeiss om de gegevens van en naar het apparaat te sturen via EyeStore.

De icom mobile koppeling van ZEISS is een veelzijdige, makkelijke applicatie voor de iPad die uw workflow, informatieprocessen en communicatie met klanten transformeert.

Mobiele communicatie is belangrijk voor het consultatieproces in een moderne praktijk. ZEISS i.Com mobile is een veelzijdige, makkelijke applicatie voor de iPad die uw workflow, informatieprocessen en communicatie met klanten transformeert. Dankzij intelligent gegevensbeheer kunt u tijdens uw metingen en de consultatie uw aandacht beter richten op klantbehoeften, waardoor u steeds een stap vooruit blijft in het consultatieproces van de 21e eeuw.

Voor meer informatie, kijk op de website van Zeiss.

 


 

EyeFactory Centrop Sales

Bezoek ons op de Centrop Sales

EyeFactory is samen met Jill Marketing met een vaste beursstand vertegenwoordigd tijdens de Centrop Sales, de grootste Nederlandse optiekbeurs die dit weekend plaats vindt.

We hebben niet stilgezeten de afgelopen maanden. Tijdens de Centrop Sales presenteren we een aantal nieuwe (en bestaande) modules die uw “optiek-leven” nog gemakkelijker maken.
Wil je direct zien wat dit voor je winkel betekent, kom dan langs op de Centrop Sales in Stand A23.

Wat laten we deze Centrop Sales aan nieuwe modules zien:

Quick-Scan APP

– FAMED verzekeringen

– Acousoft audicien integratie

– Unieke werkplaatsmodule

 

Tot ziens op onze stand A23!

 


 

Rayonverdeling accountmanagers

Per 1 januari 2016 heeft Jill Marketing 2 nieuwe accountmanagers aangenomen. Deze zijn zeker geen onbekenden binnen de optiekmarkt.
Stephanie Schwab is verantwoordelijk voor het rayon Noord-Oost en Anthony Lampe voor het rayon Zuid-Oost.
Olaf de Borst is vanaf 1 januari verantwoordelijk voor het rayon West.

De 3 accountmanagers vertegenwoordigen tevens EyeFactory in de Nederlandse markt.

 

 

 

 

 

 

 


 

Werkplaats module

Werkplaats module

Onze nieuwe werkplaats module voorziet in een verdere automatisering van de werkplaats handelingen.

Je kent het vast wel: bril verkocht, klant belt en heeft een vraag. Waar is dan die bril? Waar zit deze ergens in het productieproces? De werkplaatsmodule maakt een einde aan dit probleem.

Elke stap kan nu snel en vakkundig worden vastgelegd. Je kunt triggers aan elke handeling koppelen die na afloop van de handeling een automatisch proces starten, zoals bijvoorbeeld het informeren van de klant dat de bril klaar is. Tevens hoef je handelingen, zoals het tracen van een montuur maar 1 maal uit te voeren. We koppelen de order meteen aan de slijpautomaat.

Slijpautomaten gekoppeld

Samen met Eye Vinci hebben we bijvoorbeeld de Nidek slijpautomaten gekoppeld. Tijdens de Centrop optiek beurs laten we dit live zien omdat Eye Vinci onze buurman is op de Centrop Sales

We zien u graag bij onze stand voor een live demonstratie!

 


 

Integratie met het beste audicienpakket van Nederland

Ondanks de moeilijke fase waarin de audicienwereld zich bevindt (zorgverzekeraars bepalen voor een groot gedeelte de prijzen) zien genoeg opticiens extra mogelijkheden in de audicienbranche. We hebben het afgelopen jaar dan ook regelmatig de vraag gekregen of we ook een audicienmodule willen ontwikkelen. We hebben de markt onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat je dit moet overlaten aan audicien professionals.

We zijn daarom op zoek gegaan naar het beste pakket in de markt. Dat pakket is de Audicien Assist van Acousoft. Samen met het ontwikkelteam van Acousoft en onder begeleiding van de eigenaar Hans Schneider hebben we een prachtige integratie gemaakt van Audicien Assist en EyeStore, het beste van 2 werelden.

Heeft u een audicienpraktijk, kom dan zeker naar onze stand op de Centrop Sales om de mogelijkheden te aanschouwen. Hans Scheider is aanwezig om u te laten zien wat Audicien Assist in uw winkel kan betekenen en hoe de integratie met EyeStore werkt.

Voor meer info kun je uiteraard ook na de beurs bij ons of bij Acousoft terecht.

 


 

Famed koppeling

Famed koppeling in EyeStore

Er was veel vraag naar het koppelen van de verzekeringsmodule van FAMED. Nu het Centrop deze module in de markt zet als alternatief voor Icodis, hebben we in oktober al besloten om deze module te gaan koppelen. Na een testperiode van 2 maanden bij één van onze klanten is deze Famed koppeling module na de beurs beschikbaar voor alle gebruikers. Een belangrijk verschil met de Icodis plus module van Optitrade is dat FAMED het debiteurenrisico overneemt van het verzekeringsbedrag en zelfs van de hele order. U kent dat vast wel van uw tandarts of fysiotherapeut. Deze rekening wordt vaak ook geïncasseerd door FAMED. Als consument betaalt u dus niet aan de kassa maar achteraf.

 

FAMED heeft een eigen stand op de Centrop Sales.

 


 

Nieuwe rapportagemodule

EyeFactory heeft in samenwerking met Jill Marketing een unieke nieuwe rapportagemodule ontwikkeld. Een geheel geautomatiseerde kwartaal rapportage.

Na afloop van elk kwartaal krijgen alle EyeStore gebruikers deze rapportages automatisch zichtbaar binnen de omzetrapportages. Wat kunt u zoal verwachten in deze rapportages?

 • De staat van uw winkel t.o.v. de groep op basis van kengetallen zoals gemiddelde brilprijs enkelvoudig, multifocaal etc.
 • Zeer veel omzetcijfers, bezoekcijfers en klantenverdelingen.
 • Gebiedsrapportages met geplotte gebiedsanalyses (waar komen uw klanten vandaan).
 • Overzichten waar uw potentiele klanten wonen.
 • Doet u mee met de Jill profiel kenmerken dan krijgt u gedetailleerde rapportages op basis van de unieke Jill klantprofielen.
 • • Look-a-like analyses op basis waarvan u bij Jill Marketing nieuwe look-a-likes kunt gaan aanschrijven.

Met deze module heeft EyeFactory een unieke stap gezet in het verbinden van Optiek data aan externe consumentendata (zoals inkomenskenmerken, sociale klassen etc.), CBS data, BAG register (kadaster) en landelijke optiek benchmark data. Geen andere leverancier binnen de optiek is in staat om zoveel data inzichtelijk te maken en deze om te zetten naar bruikbare sturende informatie.

Wat eerst alleen beschikbaar was voor multinationals maken wij bereikbaar voor de zelfstandige retail ondernemers.

 

Meer weten? Bezoek ons op de Centrop Sales, standnummer A23.

 


 

Draadloze wifi pinautomaat VX680

VX 680 WiFi betaalautomaatNu ook draadloos betalen vanaf de pastafel met de VX680 PIN automaat. De automaat is te koppelen aan EyeStore. Hiermee is de kans op kasverschillen vele malen kleiner. Er is geen aparte telefoonlijn meer nodig om de PIN transacties te verwerken en het onderhoud en support wordt verzorgd door EyeFactory.

Kenmerken:

 • Draadloze (gekoppelde) betaalautomaat
 • Oplaadstation
 • Te gebruiken va elke werkplek, door EF ingesteld
 • Beveiligde draadloze router voor in u netwerk
 • Volledig geconfigureerde betaalautomaat
 • Contactloos pinnen
 • Service verloopt via EF geen extern contract nodig

 

Productspecificaties

VX 680 WiFi

Ondersteunt contactloos betalen Ja
Display 3.5“ en 240 x 320 pixels
Touchscreen Ja
Full-colour Ja
Afmetingen 172 x 86 x 63 mm (excl. safety shield)
Gewicht 479 gram
Processor 400 MHz
Geheugen 64 MB SDRAM en 128 MB Flash