EyeFactory Centrop Sales

Bezoek EyeFactory op de Centrop Sales 2017

EyeFactory Centrop Sales

Kom op zondag of maandag naar de vernieuwde stand van EyeFactory op de Centrop Sales. Beide dagen geven we om 12:30 uur een presentatie van de nieuwe EyeStore modules als ook de innovaties die dit jaar te verwachten zijn. We introduceren op de beurs o.a.:

 

Wat laten we deze Centrop Sales aan nieuwe modules zien:

– Bureaublad EyeStore nieuwe stijl

– Personeelsmanagement en bezettingsmodule

– Vernieuwde response module

– Grafische omzetmodule met geo-mapping

– Geautomatiseerde actie triggers

 

Natuurlijk kun je ook een individuele afspraak met een van onze medewerkers maken via de link van onze online beursagenda: sales.eyefactory.nl

 

De koffie en echte Limburgse vlaai staan klaar!

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

het EyeFactory team.

 


 

EyeFactory Quickscan

Nieuwe APP: EyeFactory Quickscan

Jullie kennen vast allemaal het probleem van het scannen van belangrijke documenten: verwijsbrieven en onderzoeken van huisartsen en oogartsen, documenten van verzekeraars of andere gegevens die een klant meebrengt. Die informatie wil je snel en eenvoudig bij de consument registreren.

Dat kan met onze nieuwe en gratis app “EyeFactory Quickscan”. Elke EyeStore gebruiker kan deze gratis app op zijn telefoon downloaden. Met de app schiet je simpelweg een foto van het document. Je opent de klantkaart, scant met je telefoon een speciale QR code door op het klantnummer in EyeStore te klikken. Selecteer het document, druk vervolgens op opslaan en de gegevens zijn op klantniveau gearchiveerd. EyeFactory Quickscan werkt natuurlijk ook voor filiaalconstructies waar de werknemers wisselen van filiaal. De app is zo intelligent dat hij automatisch weet in welk filiaal of welke winkel je staat!

Wil je dit in de praktijk zien: Installeer de app en probeer het uit!

 

EyeFactory Quickscan
EyeFactory Quickscan

EyeFactory Quickscan video

Dashboard next generation

Op dit moment werkt het ontwikkelteam van EyeFactory volop aan het nieuwe omzet en statistieken dashboard van EyeStore. De doelstelling is een dashboard te bieden dat snel inzicht geeft over de ontwikkeling van uw winkel. Dus geen oneindige brij aan data rapporten, maar een helder inzicht in de juiste KPI’s.

Webshop / kijkshop next generation

EyeFactory ontwerpt en ontwikkelt momenteel een volledig vernieuwde webshop/kijkshop. Deze is direct gekoppeld aan de EyeStore database. De webshop is één van de directe koppelingen van het offline kanaal (winkel) met het digitale online kanaal. De webshop zal volledig responsive zijn en gebruik maken van de nieuwste technieken. Als klap op de vuurpijl kunnen wij melden dat deze webshop / kijkshop VOLLEDIG GRATIS wordt aangeboden aan alle EyeStore gebruikers.

In de volgende nieuwsbrief kunt u meer lezen over de koppelingen van offline met online.