EyeStore koppeling met Visions R-800

Met gepaste trots kunnen wij als eerste software leverancier binnen Nederland meedelen, dat de nieuwe Visions R-800 van Essilor Instruments aan EyeStore gekoppeld kan worden.

 

Voor het EyeStore softwarepakket van OCUCO is een koppeling ontwikkeld om uw refractie gegevens digitaal uit te wisselen.

Gebruikers kunnen wanneer zij de EyeConnect module afnemen na installatie hier direct gebruik van maken.

 

Dit alles geheel in lijn met onze missie om software te ontwikkelen welke de gebruiker ontzorgt!

Wilt u als huidige of wellicht toekomstige gebruiker hier meer over weten?

Of heeft u wellicht nog geen EyeConnect module?

 

Neem contact op met uw Account Manager en deze zet alles graag in gang voor u.

 

Uw Account Manager voor EyeStore:

Arno Kip

06-5133 0790

 

Voor een impressie:

https://www.youtube.com/watch?v=1Khuk0_WHPI

EyeFactory Quickscan

EyeFactory Quickscan

Inscannen van verwijsbrieven en onderzoeken van huisartsen en oogartsen, documenten van verzekeraars of andere gegevens die een klant meebrengt. Dat is verleden tijd!

Die informatie wil je snel en eenvoudig bij de consument registreren en dat kan via de Quicscan App van EyeFactory!

Elke EyeStore gebruiker kan deze gratis app op zijn telefoon downloaden. Met de app maak je simpelweg een foto van het document.

Men opent in EyeStore de klantkaart, klikt op het klantnummer bovenin de klantenkaart en vervolgens komt er een QR code naar voren. Deze scant u met uw telefoon, en EyeStore herkent haalt hiermee vanuit de “cloud” de gegevens op van uw klant! Selecteer het document, druk vervolgens op opslaan en de gegevens zijn op klantniveau gearchiveerd. EyeFactory Quickscan werkt natuurlijk ook voor filiaalconstructies waar de werknemers wisselen van filiaal. De app is zo intelligent dat hij automatisch weet in welk filiaal of welke winkel je staat!

Wil je dit in de praktijk zien: Installeer de app en probeer het uit.

 

EyeStore, hét beste optiek software programma in de markt!

 

EyeFactory Quickscan
EyeFactory Quickscan

EyeFactory Quickscan video

Dashboard next generation

Op dit moment werkt het ontwikkelteam van EyeFactory volop aan het nieuwe omzet en statistieken dashboard van EyeStore. De doelstelling is een dashboard te bieden dat snel inzicht geeft over de ontwikkeling van uw winkel. Dus geen oneindige brij aan data rapporten, maar een helder inzicht in de juiste KPI’s.

Webshop / kijkshop next generation

EyeFactory ontwerpt en ontwikkelt momenteel een volledig vernieuwde webshop/kijkshop. Deze is direct gekoppeld aan de EyeStore database. De webshop is één van de directe koppelingen van het offline kanaal (winkel) met het digitale online kanaal. De webshop zal volledig responsive zijn en gebruik maken van de nieuwste technieken. Als klap op de vuurpijl kunnen wij melden dat deze webshop / kijkshop VOLLEDIG GRATIS wordt aangeboden aan alle EyeStore gebruikers.

In de volgende nieuwsbrief kunt u meer lezen over de koppelingen van offline met online.