EyeStore

Dé standaard in winkelautomatisering

EyeStore kassa

EyeStore

Overal ter wereld 24/7 bereikbaar via de "Cloud"

EyeStore: Meer dan 15 jaar toonaangevend in de Optiek

EyeFactory is in 2005 begonnen met de introductie en levering van EyeStore aan de zelfstandige opticien, en was de eerste Cloud oplossing voor de zelfstandige opticien in de Benelux. In deze moderne tijd is het bijna niet meer denkbaar dat er nog optiek software word ontwikkeld welke lokaal op een computer draait, maar in 2005 was zelfs internet bankieren nog helemaal nieuw.

.

In 2018 is EyeFactory overgenomen door OCUCO Ltd, één van de grootste aanbieders van optiek software ter wereld. Omdat OCUCO actief is in meer dan 77 landen, is deze schat van kennis een toegevoegde waarde voor EyeFactory en daarmee het EyeStore pakket.

.

EyeFactory is door de jaren heen hard gegroeid tot een toon aangevend bedrijf welke de nieuwste ontwikkelingen in de markt zo snel mogelijk probeert te omarmen en verder te ontwikkelen, zodat u als opticien/ondernemer er optimaal van kunt profiteren.

.

EyeFactory probeert op deze wijze de optiek software dusdanig te verbeteren zodat uw onderneming nét dat beetje extra heeft ten opzichte van uw concurrent. Uiteraard zodat u zich zorgeloos kunt focussen op uw klanten.