EyeStore

Dé standaard in winkelautomatisering

EyeStore kassa

EyeStore

Overal ter wereld 24/7 bereikbaar via de "Cloud"

EYESTORE: DÉ STANDAARD IN OPTIEK SOFTWARE

De Cloud oplossing van EyeFactory biedt zelfstandige opticiens niet alleen kansen, het geeft de ondernemer de mogelijkheid om te doen wat hij het liefste doet:

Tijd besteden aan zijn of haar klanten en deze van vakwerk voorzien.

Nooit meer vergeten om een een update uit te voeren, geen onderhoud aan uw servers maar experts die dit voor u doen. Een online agenda, berichten aan uw klanten direct vanuit de klantenkaart, koppelingen voor diverse refractieapparatuur, allemaal standaard in EyeStore Optiek Software!

EyeStore Optiek Software is al meer dan 15 jaar trendsetter qua ontwikkeling op het gebied van optiek software. Dagelijks werken ontwikkelaars om ons software pakket van de nieuwste innovaties te voorzien.

Al deze ontwikkelingen geven u de mogelijkheid om weer lekker te kunnen ondernemen in plaats van bezig zijn met uw ICT.

Waarom EyeStore de beste software is voor uw onderneming

OMNI Channel Partner

99% van de klanten oriënteert zich online voordat deze overgaan tot aanschaf van een nieuwe bril.

Ocuco is uw Omni Channel Partner als het gaat om uw winkel online zichtbaar te maken, alles gekoppeld aan EyeStore! U verkoopt online de brillen welke u reeds klaar hebt liggen voor uw klant.

EyeStore is als beste softwarepakket in de markt ingericht op een samenwerking tussen uw online klanten en uw offline voorraad. Buig de digitale winkelstraat om naar uw eigen voordeur en maak een perfecte balans tussen clicks & bricks.

Geo-mapping

Breng uw verzorgingsgebied in kaart via Google Maps.

Bekijk uit welk gebied uw klanten komen of waar juist nog extra kansen liggen qua omzet.

Gebruik deze kennis vervolgens voor het inzetten van klantwerving via doelgerichte mailingen.

Resultaat analyse

Alle marketingacties worden geregistreerd en de respons hierop kan gemeten worden.

Niet alleen de conversie naar verkoop maar ook de conversie naar bezoek.

Meet hoe succesvol uw campagne is en hoe uw team met kansen omgaat.

Quick-Scan app

Bruikbaar op ieder mobiel device; scan de QR code op je klantkaart, daarna een document of foto en leg deze met 1 druk op de knop vast achter de klantkaart. Ideaal voor vastleggen van doorverwijzingen, pasfoto’s, werkgeversverklaringen etc. Meer…

Werkplaats integratie

Stuur direct je slijpautomaat aan, plan je productie, voorkom slijpfouten, krijg inzicht in je werkplaatsproductie, stuur automatische triggers aan (zoals orderstatus)

Personeelsmanager

Plan de inzetbaarheid van je werknemers. Registreer verlofdagen en ziektedagen. Direct gekoppeld aan de winkelagenda en de online agenda.

Actie-triggers

Stuur processen automatisch aan na een ingestelde handeling. Stuur bijvoorbeeld een klantenmail (uw bril ligt klaar) nadat de orderstatus op afgewerkt wordt gezet of print automatisch een bon als de glazen worden binnen gemeld.

Loyaliteitsmodule

Via het EyeMessage systeem worden uw klanten volledig geautomatiseerd aangeschreven volgens de 4 jaar cyclus, zowel per DM kaart, e-mail, SMS als brief. Elke communicatie actie is direct zichtbaar op klantniveau.

Winkelstatistieken

Waar kom de omzet vandaan, hoe is deze opgebouwd en waar vallen de gaten? Bekijk de omloopsnelheid en stuur bij aan de hand van cijfers.

Acousoft audicien integratie

EyeStore biedt een volledige audicien oplossing door middel van koppeling met het audicien pakket van Acousoft. Het beste uit 2 werelden voor combinatiebedrijven van optiek en audicien.

Zorgmail / Optoconnect

Dé zelfstandige opticien/ondernemer is de laatste jaren niet alleen een winkel maar vaak ook als Optometrist een eerstelijns aanspreekpunt voor Oogzorg. Hierin de is de samenwerking met huisartsen en oogartsen zeer belangrijk.

Zowel zorgmail als Optoconnect zijn hulpmiddelen welke de Optometrist hierin ondersteuning biedt en welke gekoppeld kunnen worden aan EyeStore.

Let op: medische informatie valt onder de NEN7510 norm.

Je afzetgebied in kaart met EyeStore Geo mapping

  • EyeStore - Afzetgebied Geomapping

Sturen op basis van cijfers

Waar komen uw klanten vandaan? Waar verkopen wij de meeste zonnebrillen? In welke gebied wonen mijn klanten?

Allemaal vragen die zich vaak lastig laten beantwoorden of die alleen via lastig te lezen tabellen uit een softwareprogramma komen.

EyeFactory heeft het afgelopen jaren hard gewerkt om alle postcodegebieden van Nederland samen met alle straten binnen EyeStore te digitaliseren. Daarom bieden we de opticiens/ondernemers de unieke mogelijkheid om elke omzetdoorsnede grafisch te plotten binnen het afzetgebied.

Dit noemt men Geo-mapping. Met deze tool zie je in één oogopslag waar uw omzet vandaan komt, waar uw onderneming goed scoort of waar kansen liggen. Vaak weet een ondernemer wel ongeveer waar de grootste afzet van zijn winkel ligt, maar scoren al uw producten in dat gebied? Met de Geo-mapping module van EyeStore is dit direct gevisualiseerd binnen het afzetgebied en ziet uw direct waar eventueel in marketing bijgestuurd kan worden.

Elke Opticien weet: Meten is weten!

EyeFactory: EyeStore Optiek Software

Goede winkelautomatisering draagt er toe bij dat uw winkel optimaal functioneert. EyeFactory verzorgt dé beste winkelautomatisering voor de zelfstandige opticien. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een passende oplossing bieden voor uw onderneming.

Met EyeStore heeft u een uniek concept in huis welke draait om uw klanten en de resultaten van uw onderneming.

Wat klanten over ons zeggen

“EyeStore op een tablet biedt nieuwe verkoopkansen”
Vorig jaar hebben wij onze winkel compleet vernieuwd. We zijn bijna 3 jaar bezig geweest met het ontwerp. Ik denk wel dat we kunnen zeggen dat onze winkel geen optiekwinkel is. Het concept is echt gericht op klantbeleving. Zo bakken we elke zaterdag verse appeltaart in onze winkel. Omdat het interieur heel anders is dan in de meeste optiekwinkels vonden wij dat er geen computers in de winkel mochten staan. Geen lelijke grote beeldschermen waar je statisch met een klant achter gaat zitten. Daarom hebben we samen met EyeFactory gekeken naar een alternatief. We werken nu met tablets tijdens het verkoopproces. Vaak gewoon staand of zittend achter de bar of bij de monturen. Je merkt gewoon dat het daardoor een heel ander verkoopgesprek wordt. Veel leuker en spontaner. We waren erg blij met de mogelijkheid die EyeStore biedt om met tablets het hele verkoopproces direct vast te leggen. Top.

EyeStore wat klanten vertellen - van Wely Optiek

“De werkplaatsmodule bespaart tijd en geld”
In onze winkel in Volendam werken we inmiddels ruim 10 jaar met EyeStore. In een grote optiekzaak kun je eigenlijk niet meer werken zonder goede winkel-automatisering. Wij werken bijvoorbeeld met 2 kassasystemen (met gescheiden kasboeken). Dat was 10 jaar geleden in geen enkel pakket mogelijk behalve bij EyeStore. Voor ons is het belangrijk dat zoveel mogelijk handelingen meteen tijdens het proces worden vastgelegd. Als je bijvoorbeeld een oogmeting doet moeten die data meteen van de automatische phoropter (bij ons een Visutron 900+) op klantniveau worden vastgelegd. EyeFactory heeft dat goed voor elkaar. We hebben naast de Visutron bijvoorbeeld ook Impressionist van Rodenstock gekoppeld. Daarnaast heeft EyeFactory nu een zeer innovatieve werkplaatsmodule ontwikkeld waarmee je direct je slijpautomaat kunt aansturen en volledig geautomatiseerd berichten kunt laten versturen of acties kunt laten uitvoeren via zogenaamde triggers. Wij gaan deze module binnenkort inzetten omdat dit fouten voorkomt en het werken eenvoudiger maakt.

EyeStore wat klanten vertellen - Basseleur Optiek