Eerlijk vergelijk Beste Optiek Software

Je 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐚𝐩𝐩𝐞𝐥𝐬 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐖𝐄𝐋 𝐦𝐞𝐭 𝐩𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞𝐧!

Belangrijk is alleen dat er een eerlijk vergelijk van de beste Optiek Software word gemaakt.

 

Ik sprak met een ondernemer over optiek software, die overtuigd was dat een Cloud oplossing altijd duurder is dan optiek software op zijn eigen server laten draaien

Ik vroeg hem eerlijk naar zijn kosten en was verbaast dat hij ALLEEN de support kosten per jaar opnoemde, de optiek software is gratis zei hij. Maar als je reëel hierover nadenkt weet je toch ook dat dit niet alleen de kosten kunnen zijn vroeg ik hem?

En uw aangekochte server, onderhoud hierop en licenties? Laat staan het stroomverbruik van deze “extra” machine per jaar? Antwoord: Dit is een standaard pc, en het stroom gaat via de energieleverancier natuurlijk. Verder was hij niet geïnformeerd over beveiliging van dit apparaat en de licenties die hierbij horen.

Uiteraard snap ik het als een ondernemer hier niet aan denkt, het is niet zijn werk. En een aanbieder van zulke optiek software zal deze extra kosten ook niet benoemen, dit doet afbreuk aan zijn vergelijk waarin hij “veel” goedkoper lijkt als zijn concurrent.

Maar je klant niet volledig informeren hierover, en daarmee deze blootstellen aan eventuele gevaren zoals verlies van zijn klantgegevens en bedrijfsdata lijkt ons niet het beste.

Daarom willen wij aan elke ondernemer deze tip geven:

Gebruik NOOIT een standaard pc als uw server om hierop uw kritische bedrijfsdata op te slaan!

 

EyeStore werkt als optiek software al meer dan 15 jaar volledig in de Cloud. Onderhoud aan onze servers, licenties en updates geschieden volledig automatisch zonder dat u dit merkt en zonder dat dit extra kosten voor u met zich meebrengt! Geen zorgen dus voor wat betreft beveiliging, back-ups en AVG protocollen.

 

Wilt u meer informatie over het modernste en beste optiek software pakket in de markt?

Scan de QR code en vul vrijblijvend ons contactformulier in, of neem contact op met onze Account Manager voor een gesprek.

 

𝑼𝒘 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒏𝒂𝒈𝒆𝒓:

 

👱 𝑨𝒓𝒏𝒐 𝑲𝒊𝒑
📲 +𝟑𝟏 (𝟎)𝟔 𝟓𝟏𝟑𝟑 𝟎𝟕𝟗𝟎

📧 𝒂𝒓𝒏𝒐.𝒌𝒊𝒑@𝒐𝒄𝒖𝒄𝒐.𝒄𝒐𝒎
🌎 𝒘𝒘𝒘.𝒆𝒚𝒆𝒇𝒂𝒄𝒕𝒐𝒓𝒚.𝒏𝒍